Despre Libra Internet Bank

Libra Internet Bank: SuperPROFESIONISTII sunt clientii nostri!

Cu cativa ani in urma am facut primii pasi in misiunea noastra de a deveni "Partenerul financiar al medicilor", avand incredere in potentialul de dezvoltare al sectorului medical din Romania. De atunci, am dezvoltat permanent produse si sevicii bancare dedicate acestui segment, pentru a oferi solutiile potrivite nevoilor financiare ale medicilor.

Acum LIBRA INTERNET BANK este "cea mai importanta banca comerciala pentru sistemul sanitar", primind aceasta recunoastere, ca urmare a contributiei semnificative aduse la dezvoltarea sectorului medical. Mai mult, pentru un plus de valoare acordat clientilor nostri, am gandit si am realizat site-ul paginamedicala.ro

Site-ul PAGINAMEDICALA.RO

Prin acest site dorim sa abordam impreuna tematicile cu un interes maxim din domeniu. Dorim sa abordam o noua modalitate de comunicare virtuala, aceea de social-networking, paginamedicala.ro fiind un spatiu virtual unde va puteti exprima sugestiile, initiativele, puteti adresa intrebari colegilor de breasla, puteti cere consiliere financiara, juridica si nu numai. Va provocam sa deveniti utilizatori activi, in felul acesta putand descoperi toate avantajele comunicarii virtuale, numai asa putem transforma paginamedicala.ro intr-un loc special unde comunitatea medicilor din Romania sa se poata exprima si sa gaseasca raspuns la problemele sale.

Ce avantaje vor avea utilizatorii acestui site?

Noul site, paginamedicala.ro este un nou pas care confirma eforturile LIBRA INTERNET BANK de a oferi medicilor instrumente care sa-i ajute in dezvoltarea profesionala. Nu intentionam sa ne oprim aici! Vom continua sa extindem permanent serviciile si produsele noastre, sa identificam orice oportunitate ce poate fi dirijata in beneficiul medicilor. Ne-am implicat in acest proces pentru ca respectam profesia de medic si credem in viitorul sectorului medical. Te invitam sa beneficiezi de noile noastre SERVICII ON-LINE gratuite, iar daca vrei sa afli mai mult, suntem oricand la dispozitia ta pentru ca: LA NOI MEDICII PRIMESC TRATAMENT SPECIAL!
paginafarmacistilor.ro
Camin-pentru-bunici.ro ofera rezidenta si ingrijire de specialitate pacientilor cu Alzheimer (stire)
Testele rapide - de neinlocuit datorita eficientei lor sporite (stire)
Incepe livrarea catre spitale a dozelor de imunoglobulina utilizata pentru tratarea imunodeficientelor primare (stire)

Medicamente

  • ALGOCALMIN , fiole
  • AUGMENTIN , flacon injectabil
  • EXTRAVERAL , comprimate
  • BANEOCIN - unguent

Lista coduri ATC

Lista farmacisti

Lista farmacii

Producatori medicamente

Sitemap
paginamedicala.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate