Medical Update


Revista medicalUPDATE este o publicatie stiintifica medicala, activa pe piata medicala romaneasca din anul 1996. medicalUPDATE este franciza romaneasca a publicatiei britanice UPDATE, apartinand gupului Elsevier (care editeaza cea mai importanta revista medicala europeana – The Lancet). Incepand din anul 2004, editorul UPDATE in Romania este GSD Farmamed din Bucuresti.

Scopul demersului editorial al medicalUPDATE este de a oferi un produs de inalta calitate, la un pret accesibil. Continutul editorial este adaptat continuu la necesitatile educationale ale publicului tinta – specialistii din asistenta medicala de prim contact, medici din asistenta primara si ambulatorie de specialitate, precum si farmacisti.

Obiectivul principal al medicalUPDATE este sa contribuie la mentinerea “la zi” a cunostintelor, intr-o arie cat mai larga de patologie, furnizand informatii cu valoare adaugata (bine structurate si sustinute de imagini relevante, de calitate exceptionala).

Proiectul medicalUPDATE este centrat pe comunicarea cu specialistii din asistenta medicala de prim contact si ofera o solutie integrata pentru:

- Informarea profesionala corecta si "la zi" a medicului din asistenta primara si ambulatorie de specialitate, precum si a farmacistilor din unitatile cu circuit deschis
- Medierea relatiei dintre acesti profesionisti si companiile producatoare de medicamente si aparatura medicala
Facilitarea si imbunatatirea relatiei medic – pacient, respectiv farmacist - pacient

Publicatia medicalUPDATE este inclusa in nomenclatorul CNCSIS categoria B.

Revista are un format prietenos, atractiv si dinamic, adaptat cititorilor carora se adreseaza: profesionistii din
asistenta medicala de prim contact (asistenta primara, ambulatoriu de specialitate, farmacie cu circuit deschis).

medicalUPDATE reprezinta un instrument important de acumulare a orelor EMC necesare pentru reacreditare (prin intermediul programului UPDATE plus, initiat in anul 1998, acreditat anual de catre Comisia Nationala de Educatie Medicala continua a Colegiului Medicilor din Romania, conferind 25 de ore EMC).

medicalUPDATE este acreditata si de Colegiul Farmacistilor din Romania, abonamentul conferind 10 ore EFC. Revista este in curs de acreditare de catre Colegiul medicilor Dentisti din Romania.

medicalUPDATE este partenerul media traditional al celor mai importante societati medicale din Romania, cum ar fi Societatea Romana de Medicina Interna, Societatea Romana de Cardiologie, Asociatia Medicilor de Familie Bucuresti-Ilfov, S.R. de Neurologie, S.R. de Endocrinologie, S.R. de Reumatologie, S.R. de Dermatologie, S.R. de Obstetrica-Ginecologie, S.R. de Medicina fizica si recuperare, S.R. de Pneumologie, Asociatia Romana pentru studiul ficatului (ARSF), Asociatia Romana pentru studiul durerii, Asociatia Romana de urologie, Liga Romana de Cancer.

In cadrul acestor parteneriate, revista medicalUPDATE publica in premiera ghiduri de practica propuse de specialistii romani, membri ai acestor societati (un exemplu recent fiind ghidul pentru tratamentul hepatitelor cu virus B si C, propus in 2009 de catre ARSF), precum si alte articole de interes pentru specialistii din domeniile respective.

Contact

Telefon: (021) 313.53.34
Email: [email protected]
Web: www.medicalupdate.ro

Membri ai societatii inscrisi in PaginaMedicala.ro
 • Luci Burac
 • Mirela Ene
  Evenimente organizate
  paginafarmacistilor.ro
  Camin-pentru-bunici.ro ofera rezidenta si ingrijire de specialitate pacientilor cu Alzheimer (stire)
  Testele rapide - de neinlocuit datorita eficientei lor sporite (stire)
  Incepe livrarea catre spitale a dozelor de imunoglobulina utilizata pentru tratarea imunodeficientelor primare (stire)

  Medicamente

  • ALGOCALMIN , fiole
  • AUGMENTIN , flacon injectabil
  • EXTRAVERAL , comprimate
  • BANEOCIN - unguent

  Lista coduri ATC

  Lista farmacisti

  Lista farmacii

  Producatori medicamente

  Sitemap
  paginamedicala.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate