Home Stiri medicale Varietatea rotilor TENTE si avantajele lor

Varietatea rotilor TENTE si avantajele lor

25 Ianuarie 2018 09:04
REPERE DIN STIRE
  • Piata, precum si TENTE, ofera categorii diverse de roti. Dupa utilizare, acestea sunt fixe, pentru realizarea transportului liniar, si pivotante, incluzand sisteme de prindere vaste. Toate trebuie sa ofere o montare usoara si o utilizare asemenea, pentru a garanta o mobilitate sporita.

In niciun sector de activitate nu poate fi contestata utilitatea rotilor. Cine ar putea sa isi imagineze o evolutie fara aceasta inventie, responsabila de realizarea mobilitatii?

Necesarul acestor accesorii poate fi atins numai atunci cand gama de produse pe care o ofera un producator acopera toate domeniile de activitate si sectoarele in care acestea sunt impartite.

In acest sens, TENTE ROMANIA a cautat dintotdeauna sa se perfectioneze, intampinand publicul larg cu cele mai vaste modele de roti si role.

Astfel, pe site-ul tente.com/ro-ro, utilizatorii gasesc cele mai diversificate tipuri de roti, clasificate dupa o multime de criterii si caracteristici: roti din silicon sau cauciuc, din poliamida, roti pentru carucioare sau diverse aplicatii industriale.

Fiecare in parte vizeaza acelasi obiectiv, si anume satisfacerea necesarului de flexibilitate, mobilitate si siguranta in orice categorie de transport.

Rotile TENTE – diversitate necesara in orice domeniu

Si in cazul acestor accesorii, detaliile ce vizeaza orice solutie au o importanta majora in functie de fiecare aplicatie in parte. Urmarirea necesarului este deci un pas de indeplinit in alegerea celor mai potrivite roti sau role.

Piata, precum si TENTE, ofera categorii diverse de roti. Dupa utilizare, acestea sunt fixe, pentru realizarea transportului liniar, si pivotante, incluzand sisteme de prindere vaste. Toate trebuie sa ofere o montare usoara si o utilizare asemenea, pentru a garanta o mobilitate sporita.

Exista si situatii in care numai roti cu rezistenta crescuta pot asigura transportarea in cele mai bune conditii. Cele mai potrivite in acest sens sunt cele din categoria heavy – duty, special fabricate pentru transportarea de sarcini mari, agabaritice.

Chestiuni elementare in ceea ce priveste alegerea rotilor sunt adaptabilitatea la mediul de lucru si rezistenta prezentata la factori externi.

Spre exemplu, cele realizate din otel inoxidabil reprezinta cea mai avantajoasa alegere pentru sectorul industrial. Acest mediu este in general definit de umiditate si praf, deci este necesar ca rotile sa fie nu doar rezistente, dar sa dispuna si de protectii suplimentare.

Capacitatea de manevrare crescuta constituie un alt factor de urmarit in alegerea rotilor. In acest caz, rotile si rolele TENTE sunt considerate un ajutor de necontestat atat in domeniul comercial, cat si in cel medical.

De exemplu, carucioarele intalnite in supermarketuri sunt elemente de neinlocuit, deci defectarea rotilor ar trebui sa iasa din discutie in cazul lor.

In privinta domeniului medical, rolul acestora este vital. Incepand de la paturile de spital, targi si la diverse modele de carucioare, ele bifeaza realizarea unui transport facil, dar mai ales silentios.

Aceasta din urma este o calitate necesara atat in cazul aparatelor de laborator sau a celor din salile de operatie, cat si a echipamentelor pentru transportarea pacientilor. Cauciucul si siliconul sunt materialele cele mai potrivite.

Solutiile oferite de TENTE pentru mutarea si transportarea de obiecte si persoane vizeaza si sectorul rezidential. In fiecare locuinta exista o varietate de piese de mobilier ce utilizeaza roti si role diverse. Chiar si trolerele pentru bagaje le includ. Pentru un nivel de mobilitate optim, alegerea tuturor acestora trebuie facuta atent.

Un sfat de avut in vedere ori de cate ori din cauza defectarii sau a instabilitatii este necesara inlocuirea rotilor este de a acorda atentia cuvenita materialului din care sunt confectionate.

Dupa cum se subintelege din cele mai sus mentionate, in fiecare domeniu exista anumite tipuri de roti care dau rezultate satisfacatoare.

Pentru fiecare dintre domenii in parte, TENTE s-a perfectionat investind timp pretios si cunostinte vaste. Rotile oferite pe tente.com/ro-ro se extind de la cele care suporta greutati mici, la cele care suporta greutatii medii si mari.

Categoria din urma include modelele cu aplicatii in sectoarele rezidential, comercial sau institutional – cele confectionate din materiale rezistente si de dimensiuni reduse uneori.

Rotile heavy–duty sunt utile in transportarea de incarcaturi mari sau mutarea acestora pe distante reduse. Deseori conditiile de mediu sunt defavorabile si includ praf si umiditate.

Intretinerea rotilor si rolelor

Pentru ca nu este suficienta achizitionarea unor roti si role de calitate, iata care sunt sfaturile expertilor TENTE pentru intretinerea acestora.

In vederea prevenirii neajunsurilor utilizarii de roti cu diverse defecte, ingrijirea potrivita pentru a reduce uzarea rapida si tocirea acestora este necesara.

Poate avea o influenta in durabilitata si costul produsului, insa in aceeasi masura conteaza si cum este curatat.

Asa cum se intampla in cazul oricarui obiect, indiferent de valoare, la fel si in cazul acestor accesorii se impune indepartarea particulelor de praf sau a mizeriilor acumulate. Ungerea cu ulei este adesea necesara, pentru ca dispozitivele sa nu isi piarda din mobilitate.

Avand in vedere toate cele mai sus mentionate, selectia rotilor care vor oferi cele mai eficiente rezultate trebuie facuta cu atentie. Pe tente.com/ro-ro, cei interesati gasesc solutii versatile la preturi accesibile.

Sursa: PaginaMedicala.ro
2389 vizualizari
Adauga comentarii
Fii primul care comenteaza
Pentru a vizualiza sau adauga comentarii trebuie sa fii membru PaginaMedicala.ro.

Click aici pentru a va autentifica

Pe larg
Cursuri EMC
Tratamentul actual al fibrilatiei atriale Tratamentul actual al fibrilatiei atriale  6 credite EMC 
Cursul face o sinteza a optiunilor actuale de tratament in fibrilatia atriala, pe baza dovezilor...vezi curs
Tromboembolismul pulmonar – o problema nerezolvata inca in practica medicala Tromboembolismul pulmonar – o problema nerezolvata inca in practica medicala  6 credite EMC 
Cursul isi propune parcurgerea problemelor legate de embolia pulmonara acuta de cauza trombotica si...vezi curs
Tratamentul actual la pacientul hipertensiv diabetic Tratamentul actual la pacientul hipertensiv diabetic  6 credite EMC 
Cursul prezinta indicatiile actuale de tratament antihipertensiv in cadrul populatiei diabetice si...vezi curs
Intoxicatiile cu etnobotanice - abordare in urgenta Intoxicatiile cu etnobotanice - abordare in urgenta  4 credite EMC 
Curs despre diagnosticarea pacientilor cu intoxicatii etnobotanice si tratamentul aplicat in...vezi curs
Cancerul colorectal - diagnostic clinic si paraclinic Cancerul colorectal - diagnostic clinic si paraclinic  7 credite EMC 
Cursul pune in prim plan metodele actuale de diagnostic clinic si paraclinic in patologia...vezi curs
paginafarmacistilor.ro
Camin-pentru-bunici.ro ofera rezidenta si ingrijire de specialitate pacientilor cu Alzheimer (stire)
Testele rapide - de neinlocuit datorita eficientei lor sporite (stire)
Incepe livrarea catre spitale a dozelor de imunoglobulina utilizata pentru tratarea imunodeficientelor primare (stire)

Medicamente

  • ALGOCALMIN , fiole
  • AUGMENTIN , flacon injectabil
  • EXTRAVERAL , comprimate
  • BANEOCIN - unguent

Lista coduri ATC

Lista farmacisti

Lista farmacii

Producatori medicamente

Sitemap
paginamedicala.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate